Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
9 berichten.
Mariette Scholten schreef op 22 oktober 2018:
wij komen niet uit Coevorden maar gisteravond heerlijk gegeten met 3 personen in Miracle, we hebben de mixed grill gehad, schnitzel, en saté spies. Het vlees was heerlijk mals en met een lekker korstje, saus was lekker pittig en genoeg. Patat en rauwkost was lekker. We hadden wel graag wat meer warme groente op ons bord gewild. Toetjes (zeer lekker en exact goed op temperatuur) en koffie was ook prima in orde. Prijs kwaliteit is top. Zeker een aanrader!
Frank van Rossum schreef op 7 juli 2018:
Heerlijk gegeten, maar wat vooral opviel was de zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Prachtige verzameling bieren waar we er een aantal van geprobeerd hebben. Na afloop met de eigenaar nog een leuk gesprek gehad over verschillende bieren (zowel op tap als op fles). Hij wist ons zeer enthousiast over deze bieren te vertellen en vermaakte ons met verschillende verhalen, Aanrader!
Andre en jacqueline schreef op 27 juni 2018:
Vandaag het fietsarrangement gedaan, in 1 woord GEWELDIG!! Door Jaap zijn wij heel veel te weten gekomen over Coevorden en omgeving. Als afsluiter heerlijk gegeten! Bedankt voor de gastvrijheid, wij komen zeker nog een keer terug!!
Frida Pieper schreef op 23 november 2017:
Op 4 november jl ons 25-jarig huwelijksfeest gehouden met familie, vrienden en bekenden. Een hapje en een drankje werden allemaal zeer goed verzorgd. Voor het aantal mensen op het feestje een erg mooie lokatie, zeker aan te bevelen.
Ellen v.d. Scheer schreef op 8 september 2016:
Zaterdag een gezellige middag in de stad van Coevorden heeft smaak. Eetcafe Miracle had een prijsvraag en laat ik nou 1 van de winnaars zijn....Vanavond heerlijk wezen eten bij Jaap en Iwetta.
helma schreef op 20 april 2016:
nog even een aanvulling op het vorige. het fietsdagarrangement hield in: ontvangst met koffie/thee en appeltaart, er staat een fiets tot je beschikking, en je eindigt met de warme maaltijd EN DAT VOOR MAAR 19,50 EURO.
helma schreef op 20 april 2016:
hallo. in april vakantie gevierd in coevorden, samen met m'n zus. o.a het fietsdagarrangement gedaan. alles was goed geregeld en je kon als je de daghap niet wou, iets anders uit de kaart kiezen ( tegen bijbetaling). wij hebben die dag genoten en willen het volgend jaar weer doen. dan doen we een andere route.
Laura & Job schreef op 14 februari 2016:
Wij waren de gelukkige winnaars van de facebook-actie. Heerlijk gegeten en genoten deze avond, echt een aanrader!
Bert/Frouwke schreef op 13 februari 2016:
Vanmiddag ff lekker wat gedronken bij Jaap en Iwetta