Over ons

Eetcafé Miracle, een dynamisch bedrijf waarin een jong enthousiast team altijd bezig is met kwaliteit, vernieuwing & originaliteit. Jarenlange ervaring in de horeca, zowel in de zaak als op locatie, maakt dat wij ons in elk feest, elke partij of elk evenement kunnen schikken en alles van A tot Z, tot in de puntjes en geheel naar uw wensen kunnen organiseren.

 

Het Eetcafé Miracle

Eetcafé Miracle vindt u in het centrum van het oude vestingstadje Coevorden, in een leuke autovrije winkelstraat. Goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Bij ons kunt u terecht voor een lekkere lunch, plate  of één van de specialiteiten van het huis zoals: uitsmijter Miracle, broodje Bentheimerstraat, broodje Bengaalse kroket of een zelfgemaakte satéspies van kophaas. Op de menukaart vindt u diverse gerechten, waaronder: spareribs, schnitzel met champignons, ui en spekjes, vegetarische papita, diverse seniorengerechten en er is een uitgebreide kinderkaart.

 

In het café of op het verwarmde terras, kunt u genieten van diverse soorten speciaalbieren, waarvan Drentsche Schans en Mommeriete echte streekbieren zijn. Het eetcafé is de ideale locatie voor een feest met ruimte voor maximaal 80 personen. Goed bereikbaar en ruim voldoende parkeergelegenheid achter het café en op zeer korte loopafstand.